ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΟΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ…Της Άννας Ανδριανού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΟΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ…Της Άννας Ανδριανού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ…

Της Άννας Ανδριανού

Στο διαδίκτυο από Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021 και για περιορισμένο αριθμό προβολών

ONLINE STREAMINGWORLDWIDE

«ΟΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ» είναι ένα θεατρικό έργο της Άννας Αδριανού  που γνώρισε μεγάλη επιτυχία όταν πρωτοανέβηκε στο Θέατρο πριν από επτά χρόνια, στην Αθήνα αλλά και σε μεγάλες επαρχιακές πόλεις. Πρόκειται για ένα σύγχρονο έργο με αφορμή τον μονόλογο του Στρίντμπεργκ Η ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ.

Η παράσταση θα παρουσιαστεί διαδικτυακά από την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021 και για περιορισμένο αριθμό προβολών, σε μια νέα δυναμική, πιο ολοκληρωμένη εκδοχή την οποία  επιμελήθηκε η συγγραφέας Άννα Ανδριανού, η οποία κρατάει τον έναν από τους δύο ισότιμους ρόλους, ενώ στον άλλον ρόλο πρωταγωνιστεί σε ένα εντυπωσιακό come back στο δράμα η Βάσια Παναγοπούλου. Μαζί τους η Κατερίνα Μπιλάλη που υποδύεται μια χαρακτηριστική περσόνα καταλυτική κι αυτή μέσα στην υπόθεση. Την θεατρική σκηνοθεσία υπογράφει ο Κωνσταντίνος Κυριακού και την τηλεοπτική ο Κώστας Κιμούλης.

Λίγα λόγια για το έργο:

Ένας από τους πιο “δυνατούς” μονολόγους του Αύγουστου Στρίντμπεργκ, μεταμορφώνεται σε ένα θεατρικό “παιχνίδι για δύο” μέσα από μια αιρετική διασκευή που φωτίζει το θέμα της απιστίας κι από τις δυο πλευρές. Δυο γυναίκες, σύζυγος και ερωμένη του ίδιου άντρα, συναντιούνται παραμονή Χριστουγέννων,  σε ένα καφέ μπαρ και μέσα από αλλεπάλληλες προκλήσεις, εκθέτουν την ζωή τους και τους ρόλους τους κι αναμετριούνται μέχρις εσχάτων.

Δυο ερωτικοί θηλυκοί ρόλοι, δυο διαφορετικές απόψεις ζωής, δυο τρόποι να αγαπάς, να μισείς και να είσαι γυναίκα. Αντικείμενο: ο εραστής και σύζυγος, που αν και απών, κυριαρχεί στην σκέψη και την καρδιά τους. Ένας άντρας που τις θέλει και τις δυο, μιας και «δεν τις θεωρεί επιβάτιδες της ίδιας θέσης στο τρένο της ζωής του»

Άλλωστε ερωμένη και σύζυγος είναι δυο πλευρές της γυναικείας ερωτικής ζωής … Οι δύο όψεις του θηλυκού προσώπου που ψάχνει μέσα από διαφορετικούς δρόμους το ίδιο πράγμα: Την αγάπη του άντρα καθώς και οι δυο θέλουν να επηρεάσουν την ζωή του… και να γίνουν γι’ αυτόν, «η μία και μοναδική»…»

Θεατρική σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Κυριακού
Τηλεσκηνοθεσία: Κώστας Κιμούλης
Πρωταγωνιστούν: Άννα Αδριανού – Βάσια Παναγοπούλου –
Κατερίνα Μπιλάλη
Οργάνωση Παραγωγής: Αλεξάνδρα Ευστρατιάδη
Επιμέλεια παραγωγής: Γιώργος Ζαχαριάδης
Μουσική: Εύα Γιαννοπούλου
Κομμώσεις: Kelly Kalogeropoulou Exclusive Hair Salon
Η μαγνητοσκόπηση της παράστασης έγινε στο Θέατρο Χυτήριο. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την παραχώρηση του χώρου.

Παραγωγή: Alhambra Art Theatre Productions

ONLINE STREAMING – WORLDWIDE

Έναρξη Προβολών: Από Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021 και για περιορισμένο αριθμό προβολών

Ώρες προβολής: 21:00
Εισιτήριο: 7 euro
Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/theater/streaming/oi-pio-dynates/

Trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=mZyZTqKz06c&feature=emb_title

Did you like this? Share it!

0 comments on “ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΟΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ…Της Άννας Ανδριανού

Comments are closed.