Κανονισμός Θεάτρου

Παρακαλώ διαβάστε τον Κανονισμό Του Θεάτρου

Το Alhambra Art Theatre συνεργάζεται με την www.ticketplus.gr Mπαίνοντας στο www.ticketplus.gr μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας.

Σε κάθε παράσταση που αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα μας (www.alhambra-art-theatre.gr) ακολουθεί σχετικό link ώστε εύκολα να προμηθεύεστε τα εισιτήριά σας

Αποκτήστε το εισιτήριό σας – ανάλογα με την παράσταση που σας ενδιαφέρει – είτε online είτε τηλεφωνικά ή από τα εκδοτήρια εισιτηρίων τoυ Alhambra Art Theatre.

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά πάντα από την ticketplus.gr
Για τους Φίλους του Alhambra Art Theatre υπάρχουν προνομιακές τιμές.
Η παραλαβή των εισιτηρίων γίνεται από τα εκδοτήρια του Alhambra Art Theatre με επίδειξη της πιστωτικής σας κάρτας, της αστυνομικής σας ταυτότητας και του αριθμού κράτησης.

Η διάθεση εισιτηρίων σταματά 1 ώρα πριν την έναρξη κάθε  παράστασης (εξαιρούνται τα εκδοτήρια τoυ Alhambra Art Theatre).

Εισιτήρια μειωμένης τιμής

Ισχύει φοιτητικό εισιτήριο για τους φοιτητές και σπουδαστές σε δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 
Ειδικές τιμές εισιτηρίων ισχύουν για παιδιά και νέους έως 26 ετών, άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ) και τον συνοδό τους, άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών.

Είναι απαραίτητη η επίδειξη της σχετικής κατά περίπτωση ταυτότητας (φοιτητικό πάσο κ.ά.) κατά την έκδοση των εισιτηρίων και κατά τον έλεγχό τους. 

Κανονισμός

Δεν  γίνονται αλλαγές εισιτηρίων μετά την αγορά και πληρωμή τους.

Με την αγορά του εισιτηρίου, έχετε το δικαίωμα να παρακολουθήσετε την παράσταση/συναυλία, μόνο εάν αποδέχεστε και τηρήσετε τους όρους λειτουργίας του χώρου και συμμορφωθείτε με τις υποδείξεις του προσωπικού.

Απαγορεύεται η μεταφορά φιαλών, η κατοχή αλκοολούχων και η μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων στις εγκαταστάσεις του χώρου.

Απαγορεύεται η είσοδος εντός του χώρου σε άτομα υπό την επίδραση αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Η κατοχή του εισιτηρίου δεν δίνει την δυνατότητα στον κάτοχο του να λάβει από το μπαρ-κυλικείο οποιοδήποτε ποτό ή αναψυκτικό άνευ πληρωμής.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε μεταφορά εύφλεκτων υλικών.

Απαγορεύεται η χρήση οπτικοακουστικών μέσων (βιντεοσκόπηση, μαγνητοφώνηση, φωτογράφηση της εκδήλωσης ή μέρους αυτής).

​Ο αγοραστής του εισιτηρίου αποδέχεται ότι οι διοργανωτές θα έχουν το δικαίωμα ελέγχου των παραπάνω.

Επιστροφή ή αλλαγή εισιτηρίων δεν είναι δυνατή

Σε περίπτωση ματαίωσης παράστασης ή μέρους αυτής, ενημερώνεστε για την επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου με αντίστοιχη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα τoυ Alhambra Art Theatre. 

Did you like this? Share it!